Om oss

Foto Kjell-Arne Bastiansen

Tamburhagen Borettslag på Gullhaug er et godt sted å bo.

Borettslaget, som ble bygget i perioden 1973 – 1974, er med sine 105 andeler det største i sitt slag i Holmestrand. Våre andelseiere er både nyinnflyttede og beboere som har bodd i laget helt siden det sto ferdig i 1975. De fleste som velger å flytte hit, blir altså gjerne boende en stund. Slik sett har vi lite «gjennomtrekk», og naboene får tid til å bli kjent med laget og hverandre.

Foto Kjell-Arne Bastiansen

For småbarnsfamilier ligger Tamburhagen svært så strategisk plassert, siden både barneskole og barnehage er å finne i umiddelbar nærhet, uten farlige bilveier imellom.

Kort vei til friområder med lysløype. Idrettsanlegg, Høgås slalåmbakke og hoppbakke i umiddelbar nærhet

Holmestrand

Foto Kjell-Arne Bastiansen

Det er ca. 7 km til byens sentrum med godt utvalg av forretninger, pent opparbeidet bryggeområde med promenade langs vannet og lekestativer for små krabater samt flere gode restauranter og kafeer. Vårt flotte nye bibliotek er også et samlingspunkt hvor mange trekker seg litt tilbake fra stress og jag, for å nyte en god bok eller dagsferske aviser.

Foto Kjell-Arne Bastiansen

På Dulpen finner du en flott opparbeidet badeplass tilrettelagt for litt aktiviteter og utstyrt med egne grillplasser, fra moloen kan du hale opp fersk makrell, her nede finner du også en stor flott båthavnDette gir deg adgang til en flott skjærgård, med et rikt dyreliv, flotte bademuligheter og gode rekreasjonsmuligheter, «rett» på utsiden av stuedøren din.

Det er og bygget en flott heis i fjellet fra øvre del av Holmestrand. Denne går rett ned til jernbanestasjonen, og har flere utganger til sentrum. Noe som gjør den veldig attraktiv for å besøke alle butikkene og en kafé, eller avslutte dagen på en av restaurantene på bryggekanten. Det er også bygget ny flott jernbanehall med dobbeltspor og du ankommer Oslo raskt, uten stress og kø.

Med bil kommer du til både Tønsberg eller Drammen på snaue 25 minutter.

Foto Kjell-Arne Bastiansen

Velkommen til Tamburhagen Borettslag, et godt sted å bo.

© Tamburhagen borettslag 2015 – 2018

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com